Zdravější styl života? V Brně hezky pod jednou střechou!

Jen málokdo z nás je spokojen se svou postavou. A tak se snažíme hledat zázračné pilulky, díky nimž bychom snadno a bez práce docílili figury svých snů. Bez správné výživy a pohybu to však nepůjde. Dnes už na výmluvy ohledně nedostatku času, peněz či možností rovnou zapomeňte. Jednoduše můžete na své postavě pracovat doma – sortiment produktů pro sport a fitness je nejen cenově výhodný, ale hlavně široký. Zahrnuje vše - od rotopedů, přes běžecké trenažéry až po posilovací lavice.

Nebuďte na to sami

Pokud se sami doma ke sportu nedonutíte, pak musíte vyrazit mezi lidi – do posilovny, která nechybí v žádném větším městě a ani Brno není výjimkou. Zde vaše úsilí bude hlídat, kontrolovat a dodávat vám motivaci fitness trenér. Ten vám zároveň sestaví trénink, který vás bude nejen bavit, ale díky němuž dosáhnete vytyčených cílů - ať už chcete zhubnout, zpevnit postavu či nabrat svalovou hmotu.

Jde to i bez posilovny

Ne každého však baví potit se na „mučících“ strojích. Někdo dá raději přednost jiným pohybovým aktivitám. Posílit a protáhnout svaly celého těla pomůže, dnes již všem dobře známá cvičební metoda, pilates. Toto cvičení dnes nechybí v nabídce téměř žádného fitness centra. Vyzkoušet tak na vlastní kůži, co pilates obnáší, můžete i v Brně. Provozovat ho mohou muži i ženy v každém věku, dokonce je vhodné i pro nastávající maminky. Rozvíjí sílu, koordinaci, rovnováhu, flexibilitu a dýchání, dodává energii, osvěžuje tělo i mysl a obnovuje celkovou vitalitu. Kromě toho vás naučí správnému držení těla, což oceníte hlavně v případě, že trávíte pracovní dny shrbení u počítače.

Dostaňte se do kondice

Potřebujete-li rychle zvýšit svou fyzickou kondici, posílit hlavně svaly nohou, hýždí a zad, zlepšit svou obratnost, koordinaci, ohebnost či se zbavit stresu, pak vsaďte na squash. Tento dynamický sport, při kterém se i za krátkou chvíli pořádně zapotíte, je oblíbený napříč generacemi i celou naší republikou. V Brně můžete vyrazit hned do několika squashových hal. Pustit se do něj může každý bez ohledu na věk. Stačit vám kromě pohodlného sportovního oblečení bude už jen squashová raketa a míček. Vyberte si sport, který zlepší nejen vaši „tělesnou schránku“, ale také vaši psychiku. Tak s chutí do toho a vyplavte endorfiny!

Zpět na kategorii