K sexy bříšku stačí 5 minut denně. Nevěříte?

Všichni to znáte, přichází zima, předvánoční shon, a proto si na sebe moc času nenajdete. Se svou postavou jste nespokojení, na cvičení nemáte čas, nebo si vymyslíte jinou výmluvu. Poznáváte se v tom? Nejste jediní. Co takhle najít si 5 minutek denně, během kterých byste efektivně spalovali tuk a rýsovali postavu? To už zní lépe, viďte? Tak vyzkoušejte multifunkční posilovač inSPORTline AB Lifer Easy, s kterým máte efekt téměř jistý.

Co je ten "zázrak" s názvem AB Lifter Easy?

Jedná se o kompaktní posilovací stroj, který kombinuje pozici prkna, jógy a sklapovaček. Cvik spočívá v jednoduchém dynamickém pohybu po nakloněné rovině, kde překonáváte odpor vlastního těla. Dalo by se říct, že se jedná o jakési „obrácené sklapovačky“, u kterých využíváte vlastní hmotnost těla. Díky tomu dochází k rychlejšímu spalování a výsledky jsou vidět již po pár týdnech. Přitom stačí 5 minut denně a získáte postavu, po které toužíte.

Opravdu stačí jen 5 minut denně?

Ano! U AB Lifter Easy máte možnost nastavení 4 stupňů intenzity. Začátečníci si většinou volí 1.-2. úroveň, při které jdou tuky dolů raz dva. Pokročilí uživatelé, kteří chtějí spíše rýsovat, si zvolí úroveň vyšší. Pokud chcete mít krásně vyrýsované svaly na hrudníku, bicepsy a sexy cihličky na břiše, zařaďte mezi cviky i přitahování stranou. Rychle zpevníte šikmé břišní svaly a horní polovinu těla. Věřte, že při nastavení nejvyšší obtížnosti bude i 5 minut tvrdým oříškem. Ale výsledky stojí za to!

Chtěli byste si to nejdřív vyzkoušet? Žádný problém

Posilovač AB Lifter Easy si můžete vyzkoušet v kamenných prodejnách inSPORTline v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově, a to zcela zdarma. Na vlastní kůži tak zjistíte, jak obtížné jsou jednotlivé úrovně, a také jak jste na tom se svou fyzičkou. Odborný personál Vám poradí a zodpoví všechny vaše dotazy. 

Zpět na kategorii