Hubnutí může být i zábava. Nevěříte?

Mnoho lidí se ptá, jak co nejrychleji zhubnout a jaké cviky jsou pro spalování tuků nejúčinnější. Takových cvik je velká řada, ale problém většinou nastane po několika dnech cvičení, kdy vás to přestane bavit. Proto je mnohdy důležitější najít si takový pohyb, který vás bude bavit. I přesto, že to nemusí být zrovna to nejefektivnější, výhra bude v tom, že se naučíte správně ke cvičení přistupovat. V následujícím článku si povíme, jak na to.

Zábavné cvičení

Síla je v jednoduchosti

Pokud máte problém se k cvičení donutit, vyzkoušejte nějakou pomůcku, která vám udělá pohyb zábavnější. Ideální jsou fitness pomůcky, s kterými využíváte vlastní hmotnost těla. Nejen že jednotlivé cviky jsou efektivnější, ale také zjistíte, že vás mnohem víc baví. Taky je dobré vybavit se více pomůckami a střídat je. Tak předejdete jakémukoli stereotypu a časem si budete moct sestavit i kruhový trénink. Pomůcek na trhu je velká řada, mezi ty nejoblíbenější patří multitrainer nebo balanční podložka.  

Pomůcka, která s kily zatočí

Pokud i přesto chcete nějakou efektivní pomůcku, máme pro vás jeden tip. AB Perfect Dual je ideální fitness pomůcka zejména pro začátečníky, kteří mají břišní svaly oslabené. Umožňuje provádět 6 základních cviků – sed leh, sklapovačky, kliky, bicepsové a tricepsové kliky či nůžky. Tyto cviky dokážou posílit vaše tělo a zároveň podpoří spalování. AB Perfect Dual napomáhá také správnému provedení cviku, díky čemuž nedochází k negativním dopadům na záda či střed těla. Dosáhnete tak výsledků, kterých byste nedocílili ani po stovce klasických sed-lehů. Tuto i jiné pomůcky si můžete vyzkoušet v kamenných prodejnách inSPORTline v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově, a to zcela zdarma. Na vlastní kůži se přesvědčíte, jak může být cvičení zábavné a zároveň efektivní.

 

Zpět na kategorii