Chtěli byste po Vánocích shodit pár kilo? Poradíme vám jak na to!

Vánoce jsou svátky klidu a pohody, ale také se nesou v duchu lenošení doma u televize a doslova obžerství. Není se čemu divit, kdo by taky odolal chutnému cukroví a hromadě jídla, které je všude kolem nás, ať už doma, u babičky nebo na návštěvě u sousedů. Na Nový rok určitě padla i nějaká decinka alkoholu, která zdravému životnímu stylu taky nepřidává. Proto si mnozí z vás dali novoroční předsevzetí – zhubnout! Daří se vám to? Pokud ne, máme pro vás „recept“, jak se k cvičení donutit a udělat si ho zábavnější. Kdy jindy s přejídáním seknou a začít na sobě makat? Teď je ta ideální příležitost.

AB Perfect Dual

Všechno odložte, zábava začíná

Nejhorší na všem je vlastní vůle. Překonejte ji! Zkuste od této chvíle vypustit vše, co vašemu zdraví neprospívá, zvednout se ze židle a začít na sobě makat! Pokud tento krok uděláte, máte vyhráno. Jestliže se nemůžete k cvičení donutit, vyzkoušejte nějakou pomůcku, která vám udělá pohyb zábavnější. Ideální jsou fitness pomůcky, s kterými využíváte vlastní hmotnost těla. Mezi takové patří například univerzální posilovače, balanční podložky nebo závěsné systémy.

Pomůcky, které s kily zatočí

Tip 1: Vhodné pro začátečníky
Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect Dual je ideální fitness pomůcka zejména pro začátečníky, kteří mají břišní svaly oslabené. Umožňuje provádět 6 základních cviků – sed leh, sklapovačky, kliky, bicepsové a tricepsové kliky či nůžky. Tyto cviky dokážou posílit vaše tělo a zároveň podpoří spalování.

Tip 2: Vhodné pro mírně pokročilé
Balanční podložka inSPORTline Dome Mini je všestranným doplňkem pro aerobní a balanční cvičení. Napomáhá k rozvoji koordinace pohybu, aktivizaci a posílení stabilizačních svalových partií uložených v hlubších vrstvách.

Tip 3: Vhodné pro středně pokročilé
Závěsný posilovací systém inSPORTline Multitrainer je víceúčelový posilovač skládající se z popruhů, které lze snadno uchytit do dveří, na strom či jiný opěrný bod. Mezi hlavní přednostmi posilovače patří vysoká účinnost, minimální rozměry, nízké pořizovací náklady, ale hlavně široká škála proveditelných cviků, od lehkých vhodných pro začátečníky, až po obtížné pro skutečné siláky.  

 

 

Zpět na kategorii