Teambuilding 2016 - dva dny plné zábavy, ale i práce.

Prezentace, novinky z oblasti fitness, sportu i mota, statistiky, zábava, inSPORTline lidé, pevnost Boyard, lanová dráha, horolezecká stěna, beach volejbal, tanec, hudba, pády, Jägermeister, východ slunce. To vše patří k našemu teambuildingu, který by se dal v krátkosti takto shrnout. Rádi bychom Vám však ukázali více. Nahlédněte do „zákulisí“, jak takový teambuilding v podaní "inSPORTline crew" vypadá.

Všechno začíná dlouhým plánováním.

Jak už bývá našim zvykem, každý teambuilding pořádáme na jiném místě a chceme, aby byl vždy originální a jedinečný. Proto jsme se i letos rozhodli pro nový koncept v podání campingu. Hotel nebo apartmán, to už nám připadalo jako nuda. Takové kempování v chatkách, jako někde na táboře, to je jiná zábava. Proto jsme se rozhodli pro kemp Baldovec, který je pro teambuilding jako stvořený.

Velké vyžití, rozsáhlý areál, několik atrakcí, velké promítací prostory a samozřejmě několik barů, které nesmí chybět. Jakmile jsme tohle místo objevili, bylo „vymalováno“.

Dva dny plné zábavy, ale také práce

Teambuilding je pro nás důležitý i z pohledu získávání nových informací o firmě. Vybraná oddělní si připravují prezentace, v kterých se dovídáme novinky (ať už produktové nebo vývojové), shrneme si uplynulý rok pěkně v číslech a také se rádi poplácáme po ramínkách, jakých úspěchu jsme dosáhli. Na závěr nesmí chybět otevřená diskuze, která nám prozradí zajímavé informace z pohledu ostatních kolegů.

Následuje večeře a hurá, máme to za sebou. Po vydařené prezentační části následuje menší odreagování, při kterém ani hudba s vlastním DJ nechybí.

Konečně zábava!

Druhý den nás čekala od rána už ta příjemnější část – zábava. Měli jsme připravený program na principu Pevnosti Boyard (akorát pavouci a hadi nám chyběli). Deset týmů, deset disciplín a už to jelo. Paměť, rychlost, přesnost, chytrost, to všem jsme si vyzkoušeli na vlastní kůži. Mezi nejoblíbenější disciplíny patřil „alkoholový orientační běh“, který spočíval, jak už název napovídá, v poznávání alkoholu. Není divu, že v tu chvíli byl z každého velechytrý barman, ale jen pár týmů dokázalo uhádnout vše.

Po vyhlášení výsledků a rozdání cen vítězům následoval druhý sportovní blok, který si zvolil každý podle svého. Někdo hrál volejbal, někdo střílel z luku, někdo zvolil relax ve wellness nebo bazénu, jiní si šli zadovádět do lanového centra či na horolezeckou stěnu. Začíná se stmívat, zdálo by se, že teambuilding končí, ale opak je pravdou.

Tanec a party, to je naše.

Celý náročný víkend je potřeba zakončit ve velkém stylu a jak jinak než s hudbou, tancem a nějakou tou skleničkou. Večerem zněly všechny hudební styly, snad i všechny druhy tance a ani v počtu druhů alkoholu jsme nezaostávali. Asi si to každý umí přestavit, když se sejde téměř 70 lidí z celé České Republiky, Slovenska a pár lidí s Maďarska i Polska. V každém případě to byla velmi příjemná tečka na závěr, kterou si každý zasloužil.

Zpět na kategorii