InSPORTline slaví 19. narozeniny.

Přesně před rokem jsme oslavovali narozeninovou plnoletost (18 let značky inSPORTline), kdy jste mohli celé září využít slevu 18% na vše. Rok se s rokem sešel a letos jsme si pro Vás připravili také malou oslavu. Tentokrát můžete v rámci 19. narozenin využít slevu 10% na vše! Možná si říkáte, že se nabízí (a určitě by to bylo i zajímavější) sleva 19% na vše. Říkali jsme si, že 18. narozeniny jsou přeci jen významnější, proto padlo rozhodnutí na 10%. O to víc se můžete těšit na příští rok, kdy náš čeká 20. výročí vzniku značky inSPORTline! Už teď plánujeme udělat něco hooodně velkého.

Věděli jste, že?
Značka inSPORTline byla registrována až v roce 2001. Využívala se však už od roku 1997, tehdy však nebyla registrována a mohl ji tak použít kdokoli.

Podmínky pro získání slevy jsou naprosto jednoduché. Stačí kliknout na tento odkaz, nebo použít slevový kupón „SLAVIME19“ (bez uvozovek) přímo v nákupním košíku. Akce je však časově omezená a platí pouze do pondělí 19. 9. 2016 (včetně), tak si pospěšte. Pokud navštívíte naši prodejnu, slevu získáte automaticky.

Slavíme i na Facebooku

V rámci oslav 19. narozenin, a především dosažení 200 000 fanoušků na Facebooku, pořádáme také řadu soutěží. Konkrétně rozdáváme celkem 200 cen, o které můžete bojovat minimálně do konce září (více o soutěži si můžete přečíst v tomto článku). Sledujte inSPORTline na Facebooku, kde se dozvíte více.

Zpět na kategorii