inSPORTline oslavil 20. narozeniny

Naši zákazníci mohou během roku využít řadu akcí, ať už se jedná o dopravu zdarma, splátky bez navýšení či slevové akce. Posledních pár let si mnozí mohli všimnout, že se k těmto „běžným“ akcím přidala i jedna velká, která je opravdu speciální. Jak už titulek napovídá, jedná se o narozeninovou akci značky inSPORTline. Ani letošní rok nebyl výjimkou a jsme nesmírně hrdí, že jsme mohli oslavit 20. narozeniny značky inSPORTline.

Co by to bylo za oslavu, kdyby se k ní nemohli přidat naši zákazníci. Jak už bývá zvykem, připravili jsme si opět něco speciálního a jedinečného. Tentokrát nesla akce název „čím dříve nakoupíš, tím větší slevu získáš“, v které jsme nabízeli každý den jinou slevu po dobu 20 dní. Akci bylo možné využít nejen na produkty značky inSPORTline, ale také na sportovní sortiment značky WORKER či moto doplňky a oblečení značky W-TEC. První den tak mohli zákazníci získat slevu 20 %, druhý den 19 %, třetí den 18 % atd.

Věděli jste že:

V minulosti jsme v rámci oslav nabízeli celý měsíc exkluzivní slevy až 60% na vybraný sortiment, nebo jste mohli využít slevu 19 % na všechen sortiment? 

A teď trošku čísel. Tuto akci využilo v České republice více jak 2000 zákazníků prostřednictvím e-shopu či na našich kamenných prodejnách. Na Slovensku to bylo patrně méně, ale i přesto využilo akci více jak 1800 zákazníků. Jak už tato čísla napovídají, celkové slevy se pohybovaly v řádek stovek tišíc korun.

Možná si celou dobu říkáte, proč se sleva snižovala a zda systém „odpočtu“ něco symbolizoval? Ano, i tahle maličkost měla svůj význam. Ti, kteří v době oslav nakoupili, našli ve svých mailových schránkách po uplynutí akce jedno „malé“ překvapení v podobě dopravy zdarma na následující nákupy až do konce roku! Mohou tak pohodlně nakupovat Vánoční dárky bez poštovného.

Na závěr nám dovolte ještě jednou poděkovat za vaši přízeň a všem, kteří u nás v minulosti alespoň jednou nakoupili. Bez vás zákazníků bychom nikdy toto 20. výročí neoslavili.

Zpět na kategorii