InSPORTline blog je tady! Na co se můžete těšit?

Už delší dobu jsme plánovali, jakým způsobem Vás budeme zásobovat informacemi, které se tak úplně netýkají nakupování na e-shopu. Možností bylo několik, tou nejlepší se nakonec ukázal – BLOG. Proto Vám s radostí přestavujeme oficiální blog inSPORTline, na kterém Vás budeme pravidelně informovat o tom nejdůležitějším a nezajímavějším. Pojďme si o blogu říct něco více.

Něco na úvod

Co by to byl však za úvod, kdybychom si neřekli něco z historie. Jistě si někteří z vás vzpomenou, že jsme už jakýsi „polo blog“ v minulosti měli (obsahoval zejména reference a realizované posilovny). Nacházel se na samotném e-shopu, kde však postrádal smysl a jeho návštěvnost byla minimální. Netrvalo dlouho a s příchodem redesignu úplně zanikl, což byla škoda. Nyní však začíná nová etapa a blog opět ožívá. Jak už vidíte, nachází se na samostatné stránce a blog tak bude konečně oficiálním blogem, se vší parádou. Historie už stačilo, pojďme si říct, na co se můžete těšit!

Co vše se na blogu dozvíte?

Pokud máte rádi novinky z první ruky, jste na správném místě. Celý blog je rozdělen do několika sekcí, mezi kterými nechybí už zmiňované reference nebo realizované posilovny. Můžete se také těšit na podrobné recenze vybraných produktů, horké tipy a rady při nakupování nebo i na zajímavé soutěže. Věříme, že se mezi oblíbené sekce brzy zařadí i články „za zákulisí“, které budou obsahovat řadu zajímavých věcí o firmě, které se nikde jinde nedozvíte.

Účelem blogu není pouze Vám něco oznamovat, radit Vám nebo něco ukazovat, ale je to také ideální místo, kde si můžete postěžovat či napsat vlastní názor, protože o všem chceme vědět. Jenom tak se můžeme stát lepšími, než jsme teď.

Zpět na kategorii